OP WEG NAAR JULLIE DROOMINTERIEUR!

Wat is Studio Livv?

Studio Livv is er om jullie te helpen bij de realisatie van jullie droominterieur! Of jullie nu gaan verhuizen, verbouwen of een aantal kleine veranderingen in jullie interieur willen doorvoeren. Studio Livv maakt een interieuradvies passend bij jullie woonwensen, stijl en budget.

Wanneer we het hebben over de inrichting van een eigen woning dan heeft ieder persoon, stel of gezin andere wensen, stijlen en behoeftes. Hierdoor is elk interieur uniek en is de belevenis in elke woning weer anders!

Wat biedt Studio Livv?

Studio Livv biedt diverse interieurpakketten op maat aan. Zit er voor jullie geen passend pakket bij dan maken we een pakket op maat! Tijdens het maken van een ontwerp houd ik rekening met jullie wensen, stijlen en budget. Uiteraard kijk ik ook of we de laatste interieurtrends in het plan kunnen verwerken. Studio Livv is een onafhankelijk ontwerpbureau. Er is dus geen belang bij het verkopen van eigen producten en/of samenwerkingen.

Studio Livv biedt de volgende onderdelen aan:

Zelf samen te stellen:

  • Moodboard/collage: Het in kaart brengen van de sfeer die we in jullie woning willen neerzetten. Hierin worden onder andere kleuren, materialen en vormen verbeeld.
  • Plattegrond: Het in kaart brengen van de verschillende indelingen die mogelijk zijn in de ruimte. Laat mij je hierbij verrassen met ideeën waar jullie zelf nooit aan gedacht zouden hebben! 
  • 3D tekeningen: Hoe gaaf is het als je door je toekomstige interieur kan lopen? Via een 3D tekening krijgen jullie een duidelijk beeld van alle mogelijkheden. Zo kun je goed zien wat verschillende kleuren, vormen en verhoudingen voor de ruimte(s) doen. Het ontwerp komt als het ware tot leven. Ontstaan er tijdens de presentatie nog ideeën door jullie? Deze kunnen we vaak ter plekke uitwerken! 
  • Kleur/materiaal advies: Het in kaart brengen van kleuren en materialen voor de raambekleding, wanden, vloeren, meubelen etc. Dit gebeurt doormiddel van stalen. Er ontstaat een 3D (tastbaar) moodboard.
  • Verlichtingsplan: Vaak vergeten in het interieur maar zeker niet onbelangrijk! Op basis van een plattegrond maak ik voor jullie een passend lichtplan. Hierin kijk ik naar de functies van de verlichting en verwerk ik het type lamp/licht dat ik in gedachten heb.
  • Meubelplan: Op basis van de bepaalde indeling ga ik opzoek naar passende meubelen. Maatwerkmeubelen werk ik verder uit. Het meubelplan stuur ik op. Met het plan kunnen jullie zelf de meubelen bekijken, uitproberen en eventueel aanschaffen!
  • Accessoiresplan: Zijn jullie van plan om jullie woning zelf af te stylen? Studio Livv kan je hierbij ondersteunen door een accessoiresplan samen te stellen. Dit kan je zien als een boodschappenlijstje waarmee jullie zelf aan de slag kunnen!

Extra services:

  • Inkoop accessoires + afstyling: Vinden jullie het moeilijk om je woning op de juiste manier af te stijlen dan is dit misschien een leuke optie voor jullie! Ik ga voor jullie op inkoop en stijl de ruimte voor jullie af.
  • Ondersteuning bij realisatie: Wil jij dat Studio Livv de aanvraag van offertes uit handen neemt? Meegaat naar afspraken? Helpt met het shoppen voor meubelen en accessoires? Ook dit behoort allemaal tot de mogelijkheden! 

Advies nodig voor een andere plek dan in huis? Ook dat is mogelijk! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!