WIE EN WAT IS STUDIO LIVV

Wie is het gezicht achter Studio Livv?

Als klein meisje keek ik (Sharon Welleweerd) zaterdagavond altijd trouw naar alle woonprogramma’s op tv. Geweldig vond ik dat!  Een ritje met mijn ouders naar de bouwmarkt vond ik een feest! Stapels met kleurstalen gingen mee naar huis. Samen met afbeeldingen uit tijdschriften maakte ik met deze stalen diverse collages.

Tijdens mijn middelbare schoolperiode bleef ik de interesse voor interieur houden. Avonden lang scrolde ik op Pinterest opzoek naar de mooiste interieurs. Mijn eigen droomwoning had ik denkbeeldig al helemaal gebouwd en ingericht.

Snel werd voor mij duidelijk dat ik met mijn interesse voor interieur meer wilde gaan doen. Ik wilde interieuradviseur worden! Nadat ik mijn havodiploma behaald had, ging ik naar het Cibap in Zwolle. Inmiddels ben ik 25 jaar en heb ik in 2018 de opleiding kleur- en interieurvormgeving afgerond. Tijdens en na mijn opleiding kreeg ik steeds meer opdrachtjes en zo is uiteindelijk Studio Livv Interior Design ontstaan! Inmiddels ben ik woonachtig in Sneek maar ook nog wekelijks te vinden in mijn geliefde woonplaats Hardenberg voor diverse projecten!

Wat is Studio Livv Interior Design?

Wegens het werk van mijn vriend woon ik inmiddels in Sneek. Echter ben ik nog wekelijks te vinden in mijn oude, geliefde woonplaats Hardenberg. Studio Livv is er om jou te helpen jouw droominterieur te realiseren. Voor ieder budget. Een woning, studio, bedrijfspand, ik ben van alle markten thuis. Samen bespreken we jouw woonwensen en woonstijl. Vervolgens maak ik een interieuradvies, d.m.v. 3D tekeningen, moodboards en plattegronden. Ook ontvang je hierbij een kleur/materiaal – en verlichtingsadvies. 

Nieuwsgierig geworden?  Woon of werk jij in de omgeving Sneek of Hardenberg en wil jij meer informatie? Neem gerust contact op! Kijk ook eens op Instagram voor leuke updates!