VEELGESTELDE VRAGEN

Ben je een VT wonen stylist?

Nee helaas niet! Wel kijk ik trouw alle afleveringen en is het mijn droom om ooit in het magazine van VT wonen te staan!

Op welke termijn is het ontwerp klaar? 

Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals het type opdracht, het aantal lopende opdrachten en vakantieperiodes. In overleg valt veel te bereiken! Schroom je dus niet om hiernaar te vragen! Mijn doelstelling is om binnen 6 weken het ontwerp aan jullie te presenteren (uitgaand van een compleet interieuradvies).

Wat is het werkgebied van Studio Livv? 

Studio Livv werkt overal! Ik woon in Sneek, maar ben nog wekelijks te vinden in mijn geliefde oude woonplaats Hardenberg. Waar in Nederland je ook woont, een advies is altijd mogelijk, ook online. Neem je een advies af bij mij, vooraf worden de reiskosten aan je vermeld!

Kun jij de klus (behangen/schilderen etc.) ook uitvoeren?

Nee, dit doe ik niet zelf! Dit laat ik over aan jullie of besteed ik uit aan professionals. Deze professionals mogen jullie zelf aanschrijven. Echter kan ik hier ook bij helpen.

Wat kan ik doen om een interieuradvies voor te bereiden?

Ga op zoek naar inspiratie! Verzamel afbeeldingen en materialen die jullie aanspreken. Maak verder een lijstje met spullen die jullie willen houden en noteer vragen die jullie aan mij zouden willen stellen. Ook is het fijn wanneer er een plattegrond met maten bij de afspraken aanwezig is. Hebben jullie zelf al spullen uitgezocht? Kijk of het mogelijk is om hiervan stalen op te vragen!

Werk je met één bepaalde stijl?

Nee! Na de gesprekken die ik voer gaan we uit van de stijl die de klant voor ogen heeft. Het gaat immers om een plek waar jullie je thuis moeten voelen. Jullie droominterieur!

Kan ik stage lopen bij Studio Livv?

Momenteel is het niet mogelijk om stage te lopen bij Studio Livv.

Hebben jullie geen antwoord kunnen vinden op jullie vraag? Neem gerust contact op!