INTERIEURADVIES DEDEMSVAART

INTERIEURADVIES DEDEMSVAART | Woon of werk jij in de regio Dedemsvaart en kan het interieur van jouw woning of werkplek wel een opknapbeurt gebruiken? Of ga jij verhuizen maar vind je het lastig om de juiste keuzes te maken voor je nieuwe interieur? Laat mij je dan helpen! Samen met Studio Livv kunnen we jouw droominterieur realiseren.

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken we jouw wensen en eisen. Ik krijg een beeld van de ruimte en van jullie als persoon.

Hebben we een leuke klik? Dan ga ik voor jullie aan de slag!. Ik kan de ruimte 3D intekeningen of een advies geven met plattegronden, collages en een productenlijst.

Vervolgens lopen we tijdens de presentatie door het ontwerp. Klanten komen hier vaak ook met leuke ideeën als aanvulling op het ontwerp!

Na de presentatie kunnen jullie aan de slag met de realisatie. Studio Livv ondersteunt waar nodig. Zo kan ik meegaan tijdens de zoektocht naar meubelen, raamdecoratie of ik ga voor jullie op accessoire inkoop.

Kortom, woon of werk jij in de omgeving Dedemsvaart en wil je graag een interieuradvies? maar heb je daar wat hulp bij nodig? Neem contact op met Studio Livv! Samen creëren we jouw droominterieur! Op zoek naar inspiratie? Bekijk mijn Pinterest account.