INTERIEURADVIES HARDENBERG

INTERIEURADVIES HARDENBERG | Woon of werk jij in de regio Hardenberg en is het interieur van jouw woning of werkplek toe aan een opfrisbeurt? Loop je al een tijdje rond met verschillende ideeën maar vind je het lastig om deze om te zetten naar de werkelijkheid? Misschien kan Studio Livv jou helpen jouw ideeën uit te werken en zo jouw droominterieur te creëren!

Samen bekijken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek de ruimte en bespreken we jou wensen en eisen.

Hebben we een klik? Dan ga ik voor jou aan de slag. Zo kan ik de ruimte 3D voor je intekenen of enkel een schriftelijk advies geven door middel van collages en plattegronden. Ook een advies ter plekke behoord tot de mogelijkheden.

Tijdens de presentatie lopen we samen door het ontwerp en worden ter plekke aanpassingen gedaan. Leuk om te melden is dat klanten dan zelf ook vaak nog leuke ideeën krijgen!

Na de presentatie ondersteun ik de realisatie van het ontwerp waar nodig. Zo kan het zijn dat ik mee ga tijdens het uitzoeken van een keuken of badkamer. Of ik ga shoppen voor de finishing touch, de accessoires!

Kortom, woon jij in de regio Hardenberg en ben jij opzoek naar iemand die jouw interieuradvies kan geven? Neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden! Op zoek naar inspiratie? Neem eens een kijkje op mijn Pinterest account.