INTERIEURADVIES PENTHOUSE DEDEMSVAART

INTERIEURADVIES PENTHOUSE DEDEMSVAART | De afgelopen 2 jaar heb ik mogen helpen bij het ontwerp voor dit nieuw te bouwen penthouse. We begonnen de ontwerpfase met een lichte houtlook vloer door het hele appartement. Al gauw veranderde de vloer in de keuken. Later volgenden ook de slaapvertrekken en gingen we in de overige ruimtes niet voor een lichte maar donkere houtlook.

We hebben gebladerd door tientallen behangboeken. Meermaals zijn we van keuze veranderd. Aan het eind van de zoektocht kwamen we zelfs uit op een behang die voor mij erg bekend was. Een behang die ik ook in mijn eigen woning heb hangen!

We kunnen wel spreken van een bumpyride maar het resultaat mag er zijn! Samen hebben we het droominterieur van de bewoners gecreƫerd.

1 gedachte over “INTERIEURADVIES PENTHOUSE DEDEMSVAART

  1. Mooi! Wat voor panelen zitten er in de keuken (de koffie corner šŸ™‚ ) tegen de muur? Zijn die vochtbestendig? Ik ben ook op zoek naar dergelijke panelen, maar bij mij zit de gootdteen ook op dat stuk. Alvast bedankt!

    Groet,

    Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *