INTERIEURADVIES SLAGHAREN

INTERIEURADVIES SLAGHAREN | Soms maak je een ontwerp waar je zoveel inspiratie en energie uithaalt! 

Tijdens het maken van dit ontwerp woonde ik nog bij mijn ouders. Nadat ik en mijn vriend een huis hadden gekocht kon ik beginnen met het ontwerp voor mijn eigen woning. Ik opende het mapje ‘interieuradvies Slagharen’ en wist hier haal ik inspiratie uit voor mijn eigen woning. Zo zie je in mijn woning een aantal producten terugkomen die ook te vinden zijn in dit resultaat. Zie jij welke?

Maar nu even over dit ontwerp! Tijdens het intakegesprek werd duidelijk dat de bewoners van deze woning sfeer en warmte misten in hun interieur. Ze waren blij met de vloeren en keuken. Verder stond alles open. Door middel van een 3D tekening kregen de bewoners een goed beeld van het ontwerp. Door gebruik te maken van een roomdivider in de lange woonkamer is er een mogelijkheid om meerdere gezellige hoekjes te creëren. Het kleurenpallet bestaande uit neutrale, warme aardetinten zorgt voor rust, eenheid en gezelligheid. Zelfs de hond past helemaal in het interieur. Is het geen plaatje?!

Producten:

Vloerkleden

Verlichting en meubelen m.u.v. chaise longue

Chaise longue

Schilderijen

Accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *