STUDENTENKAMER AMSTERDAM

STUDENTENKAMER AMSTERDAM| Een modestudie volgen in Amsterdam. Een studentenkamer van 12m2. Oh jee, waar moeten al mijn spullen heen?! Dit is wat deze klant dacht.

Online werd ik benaderd om voor deze klant een interieur plan te maken. Bij dit plan draait het vooral om een goede indeling waarbij de klant de ruimte optimaal kan benutten.

De klant zelf had een duidelijke stijl voor ogen. Boho/ibiza. Verder had ze al een bed, bureau en kledingkast aangeschaft. Overige wensen waren opbergruimte, een grote spiegel, kledingrek in vorm van een stok, en een wasbak. Met deze uitgangspunten ben ik gaan ontwerpen.

Na het vele puzzelen met verschillende opstellingen is er uiteindelijk het volgende resultaat ontstaan! Het resultaat bestaat uit 2 indelingen.

Bij één van de indelingen heb ik gebruik gemaakt van een kamerscherm. Hierdoor creëer je toch wat afstanden tussen ‘ontspannen en studeren’. Boven het bed zijn 2 houten planken geplaatst waar spullen opgezet kunnen worden. Ook boven het bureau is er de nodige bergruimte. Hier zijn 2 bovenkastjes van de IKEA geplaatst. Het bureau is vrij diep, dit betekent dat ook onder het bureau kastjes kunnen worden geplaatst voor extra opbergruimte. Verder bevat het bed lades, dus ook hier kunnen de nodige spullen in worden weggestopt. Een grote spiegel kan geplaatst worden aan de deur door middel van haken.

De lange wand naast het bed is opgedeeld in 2 delen. Het bovenste deel word wit geverfd, het onderste grijs. Hierdoor maak je de ruimte optisch langer. Achter de kledingkast is een behang geplaatst die aansluit bij de stijl. Het behang zorgt ervoor dat de kast er nog meer uitspringt en dus echt een eyecatcher word.

Bekijk hieronder het ontwerp!

Vind hier ook de linkjes naar de gekozen producten!

Kledingkast: eigen vondst via Facebook

Bed: https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/S59157447/

Bureau: https://www.bestbudgetkantoormeubelen.nl/elektrisch-hoekbureau-200-x-160-cm.htm

Kamerscherm: : https://www.kwantum.nl/kamerscherm-celebes-naturel-0750013?dfw_tracker=14993-0750013&gclid=Cj0KCQjwjMfoBRDDARIsAMUjNZq844ZLo14WFzK6_0xqpHJwZEQxHTzYDyydZInEqm4UPYfUwKzh8xYaAvMvEALw_wcB

Ladeblok onder bureau: https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/30151808/

Bovenkastjes: https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/S59918027/?gclid=Cj0KCQjwjMfoBRDDARIsAMUjNZpj7Q0Vn_Tl5MJ-r_tjuTBKmtmmBPUsyxOit7G7KOxVg6IqpaNEx0QaAoBREALw_wcB&gclsrc=aw.ds#/S19918029

Behang: https://www.kwantum.nl/behang-en-verf/behang/behang-mila-taupe-0311281

Enthousiast geworden en heb jij ook interieuradvies nodig? Bekijk snel hoe Studio Livv te werk gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *