WAT IS HET TOCH STIL!

UPDATE| Het is al een tijdje stil op de website! Op het moment ben ik druk bezig met het uitwerken van diverse leuke projecten. Hieronder even een kleine update!

Op bovenstaande foto zie je een ontwerp van één van de projecten die op dit moment word gerealiseerd. Voor de klant (wonend in Schuinesloot) heb ik een interieurontwerp mogen maken voor de benedenverdieping. Binnenkort hierover meer!

Dit interieurontwerp heb ik mogen maken voor een gezin in Hardenberg. Het gezin vond het lastig sfeer te geven aan hun nieuwe woning. Super leuk natuurlijk dat ik hen hierbij mag helpen! Ook van dit ontwerp zie je binnenkort meer.

Wauw, wat ziet dit er al gaaf uit hè! Voor een gezin in Hardenberg ben ik bezig met een ontwerp voor de woonkamer/eetkamer. De puntjes worden op dit moment op de i gezet. Zeer snel volgt dus het eindresultaat! Stay tuned.

Hoe leuk is het als klanten zelf al op zoek gaan naar inspiratie en een collage maken! Klanten in Hengelo hebben mij gevraagd om een interieuradvies te maken voor de woonkamer. Ze zijn uitgekeken op hun huidige interieur en willen meer harmonie in hun woning.

Ben jij ook toe aan een nieuw interieur? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *